Annie M.G. Schmidtplein 4, Rotterdam 10:00 - 21:30 +31(0) 10 410 3208
 

Altijdiets te vieren!

LISA is de ultieme plek om samen te komen. Met je vrienden, maar ook met je collega’s. Voor een feestje, maar ook een zakelijke lunch of zakelijk evenement. Kom eens binnen, voel de sfeer en vraag naar de mogelijkheden.

Locatieverhuur Rotterdam
Bij LISA kun je terecht voor verschillende gelegenheden en op (bijna) ieder gewenst moment. Familie uitbreiding? Gefeliciteerd! Host je babyshower of je gender reveal party bij ons in de zaak. Mocht je de locatie helemaal in stijl hebben, dan kunnen wij tegen een meerprijs ervoor zorgen dat het volledig versierd wordt of zelfs een proeverij van roze en/of blauwe hapjes regelen. Vraag vooral naar de mogelijkheden.

Heb je een locatie nodig in Rotterdam voor een familiefeest, bruiloft receptie of reünie? Ook dan kun je LISA afhuren voor jouw evenement.
Hou er rekening mee dat wij naast Ahoy Rotterdam zitten en daardoor vaak volgeboekt zijn in verband met evenementen. Hierdoor kan het zijn dat je op jouw gewenste moment niet terecht kan. Het is daarom belangrijk op tijd te reserveren om teleurstelling te voorkomen.


 
arrangement hight tea

Arrangementen

High Tea Rotterdam
Heb je iets te vieren of wil je gewoon samen bijkletsen? Geniet van onze Bradley Fairtrade thee en natuurlijk een tafel vol huisgemaakt lekkers voor bij de high tea. Genoeg lekkers zowel hartig als zoet. De high tea is alleen op reservering vanaf 2 personen.

High Wine Rotterdam
Na het werk even ontspannen? Of gewoon in het weekend om 11 uur ’s ochtends, wine not?! Schuif gezellig aan een tafel vol met huisgemaakte hartige hapjes en een proeverij van lekkere wijnen. Vergeet niet even te reserveren voordat je komt genieten van de wijnproeverij met zijn tweeën.

Heb je andere wensen of wil je LISA afhuren voor een besloten evenement? Neem contact op via onderstaande kanalen met je vragen en we zoeken naar een passende oplossing zodat je een onvergetelijke tijd hebt!


 
X